OM SAUCE UMAMI

OM OS

GASTRONOMISKE AMBITIONER PÅ GLAS!

Velkommen til Sauce Umamis univers af ægte emulgerede saucer! Du overvejer måske, om du skal købe Sauce Umamis ”ægte” Sauce Béarnaise – og for at hjælpe dig lidt på vej vil vi rigtig gerne fortælle dig lidt om vores nye saucer.

Hos Sauce Umami er vi faktisk ret stolte af at kunne præsentere dig for de første og eneste ægte økologiske emulgerede saucer på markedet. Klassisk Béarnaise, Chili Béarnaise og Hollandaise, der alle er pisket med rigtigt smør, rigtige æggeblommer og vores helt ”egen” Béarnaise-essens, estragon og krydderier, præcist som en kok ville gøre det i et professionelt køkken.

Hvert enkelt glas sauce fra Sauce Umami er resultatet af en simpel, men vidtrækkende ambition; Vi vil gøre restauranternes gourmet-niveau tilgængeligt i folks private hjem og give madelskere, store som små, den skønne smagsoplevelse, som ægte bearnaise og ægte hollandaise bør være.

 

Derfor er Sauce Umamis saucer skabt med 100 % udsøgte, rene råvarer, mange timer i testkøkkenet og en vedholdende, kompromisløs kærlighed til velsmag. Både i den enkelte skefuld sauce og i det store perspektiv.

Alle Sauce Umamis råvarer er økologiske. Kemi, tilsætningsstoffer og farvestoffer er ”NO GO” i vores saucer. Vi anvender kun råvarer fra dyr, der har haft et godt liv, hvilket er med til at sikre, at ernæringsværdien og smagen i hver sauce er helt i top, så vi nyder mere og spiser mindre, men mere rigtigt.

Når du vælger en Klassisk Bearnaise, en Chili Bearnaise eller en Klassisk Hollandaise fra Sauce Umami, skal du vide, at du har blik for det bedste. Nok fylder det ikke meget i et glas, men sammen fylder vi langsomt verden med lidt mere velsmag. 

Bon Appetit!

SAUCE UMAMI

ØKOLOGISK GOURMET BÉARNAISE PISKET MED SMØR OG ÆG

Hvis man har en ambition om at lave en Sauce Béarnaise, der kan matche versionen på de bedste restauranter, må man også bruge ikke blot de bedste ingredienser, men også de bedste teknikker, og vi vil vove den påstand, at ikke mange restauranter kan matche den teknik og viden, der bruges for at fremstille en ægte Sauce Béarnaise fra Sauce Umami.

Ambitionen!
En ægte Béarnaise pisket af en topkok kan ALDRIG duplikeres i et industrielt køkken! Det var den gængse og udbredte opfattelse i både detail- og restaurationsbranchen, og det var denne efter vores mening udokumenterede opfattelse, som vi gerne ville udfordre!


Vi ville vise og dokumentere, at ved at bruge de bedste ingredienser, moderne teknologi og visionær innovation, kunne vi matche niveauet på de bedste restauranter, og ifølge en af vores forhandlere er resultatet ikke udeblevet!

Resultatet!
”Saucen her er det tætteste, som du kommer på at piske en Béarnaise sauce selv, hvis du altså ikke er en ørn i et køkken. Alle saucerne er økologiske, 100 % naturlige og uden en masse pudsige smags- og konsistensfremmende ingredienser. 

Anstrengelserne med at skabe det tætteste, som man kan komme på en færdig ægte sauce, er i vores optik lykkedes så godt, at det vil være svært for selv en dygtig hjemmekok at gøre resultatet efter.


Den er den perfekte alliance mellem gode æggeblommer og godt smør, bragt i balance med hvidvinseddike og tilsmagt præcist med estragon. Den perfekte ledsager til en perfekt tilberedt bøf, men også til fjerkræ eller til kalv og lammekød.”

UDTALELSER

ANMELDELSER

Det kan være en speget sag at omtale sine egne produkter, men det er heldigvis meget lettere, når andre gør det for dig! Her kan du få et indblik i, hvad andre skriver om saucerne fra Sauce Umami.

Den klassiske

Béarnaise

Den krydrede

Chili Béarnaise

FUNDAMENTET

Hollandaise

TILBEREDNING

SÅDAN SERVERER DU DINE SAUCER

Saucerne kan spises kolde fra køleskabet, ved stuetemperatur, eller du kan lune dem lidt. 


Husk, at en ægte sauce ikke må varmes op til ret meget mere end 60 grader, da saucen ellers vil skille. 

Placér glasset, med låg på, i en lille gryde med koldt vand, og tænd for varmen. Når vandet koger, tages gryden af blusset. 
Lad saucen stå i vandet i ca. 4-5 minutter. 
Tag låget af, og servér. 

Bon Appetit!