ANMELDELSER & OMTALE

UDTALELSER

Det kan være en speget sag at omtale sine egne produkter, men det er heldigvis meget lettere, når andre gør det for dig! Her kan du få et indblik i, hvad andre skriver om saucerne fra Sauce Umami.

Det tætteste på den ægte vare, jeg nogensinde har smagt. Den er virkelig god, og man skal faktisk passe på, at den ikke skiller. Dejlig konsistens, god smørsmag og dejlig fri for irrelevante smagsnuancer. Jeg kunne måske godt savne lidt mere estragonsmag, men det kan man jo så tilsætte selv. Testens suverænt dyreste, men også den suverænt bedste. Bedste alternativ til den hjemmelavede - faktisk bedre end mange hjemmelavede!

JESPER UHRUP JENSEN
CHEFREDAKTØR / MADANMELDER

Jens Peter Kolbeck, kokkebranchens ”Grand Old Man”, er ophavsmanden til den internationalt anerkendte kogebog ”De kalder Ham Sølvræven”. 


<div

Restauratør, fhv. Kongelig Hofkok
Bocuse'd Argent  93
Gastronomisk Konsulent / Supervisor

JENS PETER KOLBECK SKRIVER

Kære Sauce Umami

Stort tillykke med den flotte anmeldelse af jeres Sauce Béarnaise i Gastro! Det manglede da bare, da den er både suveræn og elegant, og jeg er ”næsten” enig med Jesper Uhrup fra Gastro i beskrivelsen deraf, dog er jeg ikke enig i, at den mangler ekstra estragon. Personligt synes jeg, at mængden er passende og fint afstemt, men det er jo op til den enkelte.

Jeg synes derimod godt, at der kan tilsættes lidt stegesky fra dit stegte element, hvilket vil kun gøre saucen endnu bedre, en i forvejen skøn og velsmagende sauce. SMUKT ARBEJDE!

Med hensyn til Béarnaisen med Piment d’Espelette chili, så er også den både raffineret og elegant sammensat, og jeg tror især, at de unge vil falde for den kombination!

Hollandaisen er ligeledes elegant, måske lidt til den ”friske” side, som jeg personligt ville justere med lidt fiskefond/sky fra det serverede element, men igen smukt og elegant udført.

Jeg er helt enig med Jesper Uhrup i, at jeres saucer er bedre end mange hjemmelavede. 

Tillykke med resultatet og held og lykke med lanceringen.


Jens Peter Kolbeck